PCMatic Beta Testing

General topics, including off-topic discussion, goes here.
-1warrior
Posts: 2237
Joined: Sat Apr 26, 2014 12:57 pm

Re: PCMatic Beta Testing

Post Tue Sep 02, 2014 7:17 pm

I am experiencing a similar problem.
Magic Items... Sold Dirt Cheap!

My job is to archive all of Hyway's awesome parodies. ;)
User avatar
Solomoriah
Site Admin
Posts: 7096
Joined: Thu Nov 13, 2008 8:15 pm
Location: LaBelle, Missouri
Contact:

Re: PCMatic Beta Testing

Post Tue Sep 02, 2014 9:32 pm

Well, crap. Guess I'll have to tear into it.

Thanks, guys.
My personal site: www.gonnerman.org
User avatar
Nekron99
Posts: 326
Joined: Tue Jun 07, 2011 12:01 pm
Location: DeRidder, Louisiana

Re: PCMatic Beta Testing

Post Sun Nov 13, 2016 1:36 pm

First of all, and I know others have said it, thank you for putting this game and all of the resources out there. I mean seriously, you probably will never know the full extent of how many lives you have touched because of Basic Fantasy.

This is a pretty nifty program. Back when we were playing in your Redbluff online game I can see the usefulness of this tool, as the GM could make changes to the characters sheets as needed as well as seeing what the PCs are putting on there, but since all of my 6 players are living in the same house we have yet to use it for character storage/sharing.

Ref PCMatic: Other than doing a screen capture is there a print function for the PCMatic tool?
Player: I drink the potion!
DM: Are you sure you want to do that?
Player: Um, no. Maybe, Why, do you think it would be stupid?
User avatar
mTeasdale
Posts: 775
Joined: Sun Feb 02, 2014 4:46 pm
Location: Québec, Canada

Re: PCMatic Beta Testing

Post Mon Nov 14, 2016 10:04 pm

I have the same problem with the overlaping boxes here. Windows 10 with up-to-date Google Chrome.

I also agree that Race and Class stuff using the line under isn't really clear.
User avatar
Solomoriah
Site Admin
Posts: 7096
Joined: Thu Nov 13, 2008 8:15 pm
Location: LaBelle, Missouri
Contact:

Re: PCMatic Beta Testing

Post Sun Dec 11, 2016 10:31 pm

Overlapping boxes are fixed, as of right now.

I need a show of hands... how many people find the use of underlines confusing?
My personal site: www.gonnerman.org
User avatar
Nekron99
Posts: 326
Joined: Tue Jun 07, 2011 12:01 pm
Location: DeRidder, Louisiana

Re: PCMatic Beta Testing

Post Sat Dec 24, 2016 11:20 pm

I do not think they are confusing per se, but since there is no print ability the line is not really needed either.
Player: I drink the potion!
DM: Are you sure you want to do that?
Player: Um, no. Maybe, Why, do you think it would be stupid?
User avatar
cbarchuk
Posts: 69
Joined: Sun May 20, 2018 7:30 pm
Location: Raleigh, NC

Re: PCMatic Beta Testing

Post Tue Jun 05, 2018 12:11 pm

I hope this thread is still monitored. But anyways I'm using the PCMatic and I'm noticing the program doesn't save all my entries I make on the character sheet. I keep reloading the same character and several entries always appear missing.
User avatar
chiisu81
Posts: 2371
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:05 pm

Re: PCMatic Beta Testing

Post Tue Jun 05, 2018 1:14 pm

Brief testing shows it's working ok for me. Solo will likely want to know the following (and likely more when he replies):
1. What OS are you using?
2. What browser are you using (please give exact version number too)?
3. Is your browser set to save cookies, etc.?
4. Do you have any browser plug-ins installed?

My example:
1. Windows 10
2. Chrome 67.0.3396.62 (Official Build) (64-bit)
3. Cookies yes, 3rd-party cookies no
4. HTTPS Everywhere, Privacy Badger, uBlock Origin
I like to point out spelling mistakes and post GIFs.
Adventure & Supplement Templates | Style Guide
My works on Showcase
User avatar
cbarchuk
Posts: 69
Joined: Sun May 20, 2018 7:30 pm
Location: Raleigh, NC

Re: PCMatic Beta Testing

Post Wed Jun 06, 2018 9:45 am

chiisu81 wrote:
Tue Jun 05, 2018 1:14 pm
Brief testing shows it's working ok for me. Solo will likely want to know the following (and likely more when he replies):
1. What OS are you using?
2. What browser are you using (please give exact version number too)?
3. Is your browser set to save cookies, etc.?
4. Do you have any browser plug-ins installed?

My example:
1. Windows 10
2. Chrome 67.0.3396.62 (Official Build) (64-bit)
3. Cookies yes, 3rd-party cookies no
4. HTTPS Everywhere, Privacy Badger, uBlock Origin
I'm not the most computer savvy person so let me see if I got this right...

1. Windows 10
2. Chrome 66.0.3359.181 (64-bit)
3. Cookies yes, 3rd-party cookies no
4. Flash is all that I'm aware of
User avatar
chiisu81
Posts: 2371
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:05 pm

Re: PCMatic Beta Testing

Post Wed Jun 06, 2018 12:47 pm

In Chrome if you go to Settings ("three vertical dots") > Help > About Google Chrome, does it update to the latest version? Also, at your convenience please test in Firefox as well.
I like to point out spelling mistakes and post GIFs.
Adventure & Supplement Templates | Style Guide
My works on Showcase
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests